Què fer quan apareix el càncer a la feina


Data: 9 de febrer de 2017

La FECEC, Junts contra el càncer, juntament amb la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya PIMEC ha posat en marxa el projecte “Què fer quan apareix el càncer a la feina” amb la finalitat de millorar l’experiència del càncer al lloc de treball.

cancer feina

“Què fer quan apareix el càncer a la feina” és un programa de suport a empreses i treballadors que s’està instaurant com a prova pilot a la comarca del Vallès Oriental. Els destinataris directes del projecte són les micro, petites i mitjanes empreses, així com els autònoms i treballadors que actuen al Vallès Oriental.

Els objectius del programa són:

  • Acompanyar i donar suport durant el procés als agents implicats per tal de millorar l’experiència del càncer a la feina.
  • Contribuir a evitar l’estigmatització del col·lectiu en l’àmbit laboral
  • Millorar, en la mesura del possible, les possibilitats de les persones que viuen amb càncer de mantenir o de reprendre un rol laboral actiu després del diagnòstic i del tractament del càncer.

Què oferim:

  • Un assessorament personal que atendrà individualment les demandes dels destinataris.
  • Recursos de suport com “Un cop de mà en l’experiència del càncer a la feina” que facilitarà la gestió del procés de la malaltia i l’adaptació a les necessitats dels dos agents implicats – empresa i treballador.

Aquesta prova pilot té una durada de 6 mesos i s’instaura al Vallès Oriental conjuntament amb PIMEC, compta amb el suport d’UGT, CCOO, Hospital General de Granollers, Centres d’Atenció Primària de la comarca, entitats federades de la comarca i assessories laborals.

Pots descarregar-te el díptic aquí: ‘Què fer quan apareix el càncer a la feina’.

gen cat                   logotip_Iniciativaocupaciojuvenil

servicio publico empleo estatal      soc_1l

UE      FSE_amb_lema

Pàgina web actualitzada 31/07/2018

Autor:
TORNAR