Altres maneres de col·laborar

Vols fer-nos propostes diferents? I tant, n’estarem molt agraïts. Envia’ns un correu a federacio@juntscontraelcancer.cat. Gràcies per la teva col·laboració!

Pàgina web actualitzada 12/04/2022

Migranodearena.org és una forma original i fàcil d'ajudar a la FECEC a lluitar JUNTS CONTRA EL CÀNCER
Crea el teu repte, comparteix-lo amb els teus i suma granets de sorra. És molt fàcil, pots crear el teu repte solidari en només 4 passos: *

 1. Registra't com a usuari a Migranodearena.org.
 2. Crea la teva web i escull la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer, FECEC, com a entitat beneficiària de la teva participació solidària.
 3. Selecciona l'esdeveniment que vulguis i marca't un repte.
 4. Anima els teus familiars, amics i coneguts a col•laborar amb el teu repte solidari de Junts Contra el Càncer!

Tens moltes ocasions per fer-ho:

 • Repte esportiu: Si t'agrada córrer maratons, fer travesses en bicicleta, triatlons, etc., ara pots afegir al teu repte esportiu el un repte solidari de Junts Contra el Càncer. Tindràs una doble motivació !
 • Celebracions: Demana donatius en comptes de regals amb motiu del teu aniversari, aniversari de noces, comunions, batejos, etc.
 • Repte personal: Deixar de fumar, aprimar... fes que siguin reptes solidaris i demana als teus que posin el seu granet de sorra.

A més, si ets EMPRESA, pots liderar la teva pròpia campanya de recaptació a Migranodearena.org involucrant-hi tots teus empleats, proveïdors i clients. Per exemple, crea una pàgina de recaptació amb motiu del sopar de Nadal i anima a tots a col·laborar amb Junts Contra el Càncer.
Veure alguns exemples:

Pàgina web actualitzada 12/04/2022

 • Iniciatives escolars

  pedretesLa cooperativa 44 Mans Juntes, creada per nens i nenes de 5è A de l'Escola del Mar de Vilassar de Mar, han participat en el projecte CuEmE que ha servit per produïr productes manufacturats i així vendre'ls i obtenir diners per poder col·laborar amb diferents ONG. Gràcies a aquesta iniciativa han fet una donació a la FECEC. Moltíssimes gràcies!


 • Balls solidaris
  balls solidaris
  En Josep Maria i la seva esposa Aurora anaven a fer balls pels pobles de Catalunya i Aragó fins que ella es va morir d'un càncer. Pensant com podria implicar-se en la lluita contra la malaltia va decidir fer balls gratuïts en festes familiars, locals socials, restaurants... i demanar a qui el contractés una donació, voluntària, a favor de la FECEC. Junts contra el càncer, com una manera de recordar, sempre, a la seva estimada Aurora.
 • Festes d'aniversari i celebracions especials
  anniversari
  La Montse va perdre la seva germana Àngels després de 4 anys de lluita contra un càncer de pàncrees. Va ser així com, pel seu cinquantè aniversari, va decidir celebrar una festa reunint amics, familiars i coneguts d’una manera especial. La Montse va avisar els convidats que no volia regals i, a canvi, va dur una guardiola a la festa perquè fessin un donatiu, el mateix que s’haurien gastat amb els regals. Els diners recaptats del seu aniversari, van anar a parar a favor de la FECEC com un gest per recordar la seva germana i altres familiars i amics que van patir el mateix procés de lluita contra el càncer.
 • Cessió de drets autor : donar els ingressos originats per els drets d’autor de la venda d’un llibre.
  els_arbres
  En aquest cas el poeta de de Caldes de Montbui, Josep Checa, ha destinat tots els beneficis de la venda d’aquest llibre a la FECEC. A través d’aquesta obra, l’autor vol donar testimoni d’una colpidora experiència personal que vol compartir, solidaritzant-se amb totes les persones que, d’una o altra manera, s’hi vegin reflectides en els poemes. Es tracta d’un viatge poètic a través del càncer, d’un dolor expressat en versos.
 • Organitzar un acte cultural solidari.
  magia

  El Festival de màgia solidari es va celebrar el 8 de març i estava organitzat per L'ajuntament de Vilassar de mar i l'entitat Màgic Grup Maresme. Tota la recaptació de l’acte era a benefici de la FECEC.

 • Organitzar un acte esportiu solidari.
  circuit
  El circuit de l’Obaga organitza cada any esdeveniment esportiu solidari a favor de la lluita contra el Càncer. La cursa inclou diverses modalitats com la Mitja marató, Cursa de 10 km, Cursa canicross,Cursa infantil i Marxa nòrdica.
  Tots els fons recaptat mitjançant les inscripcions es destinen íntegrament a la FECEC.

Pàgina web actualitzada 12/04/2022