Cerquem voluntariat per a la campanya solidària ‘Posem-li pebrots al càncer’


Data: 13 de març de 2023


Els pròxims 14 i 15 d'abril torna la campanya solidària 'Posem-li pebrots al càncer'. Des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) fem una crida al voluntariat a col·laborar un any més en aquesta campanya i ajudar-nos a recaptar fons per ajudar a persones malaltes de càncer.

851x315

"Posem-li pebrots al càncer" arriba un any més als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients a un preu simbòlic d’un euro i mig. L’objectiu de la campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, fer difusió de la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC, Junts contra el Càncer i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda a les persones malaltes i els seus familiars.

Per tal que la campanya arribi als més de 490 supermercats de Condis de Catalunya adherits enguany, la FECEC, Junts contra el Càncer fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntàries ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin els clients sobre la finalitat de la campanya.

Pots apuntar-te com a voluntari o voluntària en qualsevol franja horària els dies 14 i 15 d'abril a través d’aquest formulari, on també has d’escollir el supermercat en el qual vols col·laborar amb la campanya.

SÍ, vull participar

Llistat d'establiments de Catalunya de la campanya.

Autor: FECEC
TORNAR