Inici > Actualitat

Actualitat

gas-radó
Radó, el gas invisible que pot causar càncer de pulmó

Aprofitant que el gas radó és un tema d'actualitat, recuperem les informacions que la FECEC Junts contra el Càncer ha elaborat per parlar d'aquest gas invisible, segona causa de càncer de pulmó després del consum de tabac.

Diada Anual del voluntariat de la Lliga contra el càncer de Tarragona

Dissabte, 20 d'abril, la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre organitzen la seva Diada del Voluntariat. La FECEC Junts contra el Càncer participa amb la ponència "Drets després del càncer".

‘Guia pràctica sobre el mieloma múltiple’ de la Fundació Josep Carreras

La Fundació Josep Carreras ha publicat la Guía práctica sobre el mieloma múltiple, dissenyada específicament per a pacients i cuidadors.

Recepta de ‘Què i com menjar durant el càncer’: test de iogurt amb fruits secs i plàtan

La falta de gana és molt habitual entre els pacients amb càncer i apareix com a efecte secundari de la malaltia i dels tractaments. Avui et portem una proposta atractiva i completa que pot ajudar en situacions de poca gana: test de iogurt amb fruits secs i plàtan. Aquesta recepta pertany al web "Què i com menjar durant el càncer" de la La Xarxa.

Conferència ‘Dietes detox i càncer’ d’Oncolliga Girona

Dijous 18 d'abril, Oncolliga Girona organitza la conferència "Dietes detox i càncer" a càrrec de l'especialista en salut integrativa, Olga Esparch.

12a edició de la Cursa de les Dones de Reus

Prepareu-vos per la 12a edició de la Cursa de les Dones de Reus en favor de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Serà el 5 de maig!

Activitats de les entitats de la FECEC per Sant Jordi 2024

Les entitats de la FECEC Junts contra el Càncer es preparen ja per la Diada de Sant Jordi 2024 amb diverses activitats i parades solidàries en favor de les persones amb càncer i els seus familiars. Anirem actualitzant periòdicament aquestes informacions perquè no us perdeu cap activitat de les entitats de la FECEC.

Desfilada benèfica d’Osona contra el Càncer a Tona

Tona acull una desfilada de moda de dones +50. Els beneficis de l'assistència aniran destinats a Osona contra el Càncer.

Sanitat aprova el Pla Integral de Prevenció i Control del Tabaquisme

Divendres es va donar llum verda al Pla Integral de Prevenció i Control del Tabaquisme 2024-2027, que es va presentar en el Consell Interterritorial de Salut. És el document que ha de servir de marc per limitar el tabaquisme a tot l'Estat.

Oncolliga Lleida presenta els resultats d”Una flor per a un projecte 2023′

Oncolliga comarques de Lleida ha presentat davant el seu voluntariat, socis i col·laboradors els resultats de la campanya “Una flor per a un projecte” corresponen a l’exercici 2023. Ha estat aquest dijous dia 4 d’abril, a la sala d’actes de l’Hospital universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV).