Diàlegs FECEC: nou cicle de webinars gratuïts per al 2022


Data: 10 de gener de 2022


Estrenem el 2022 amb un nou cicle de webinars gratuïts, que porta per títol "Diàlegs FECEC: de l'abans al després del càncer". Seran xerrades en diferents formats: webinars, streaming en directe o via Instagram. I tindran lloc el tercer dimecres del mes al llarg de l'any. El nou cicle de webinars arrenca el pròxim 19 de gener. No t'ho perdis!!!!

Sota el títol "Diàlegs FECEC. De l'abans al després del càncer", la federació posa en marxa enguany un nou cicle de webinars amb l'objectiu d'oferir informació d'interès i de qualitat als pacients de càncer i les seves famílies. Els seminaris tindran lloc el tercer dimecres del mes a les 19h al llarg de tot l'any.

El pròxim 19 de gener serà el tret de sortida del nou cicle de webinars. Estrenarem el cicle abordant què l'oncologia de precisió. La xerrada anirà a carrec de la directora de la Unitat de Diagnòstic Molecular de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), Dra. Conxi Lázaro, i del director del programa de tumors toràcics de l'ICO, Dr. Ernest Nadal.

Webinar 19 gener.FB

Les inscripcions ja estan obertes.

SÍ, VULL INSCRIURE'M 

Autor: FECEC
TORNAR