Ja disponible la guia ‘Càncer de ronyó i alimentació. Manual per a pacients i familiars’


Data: 19 de gener de 2021

Després del diagnòstic d’un càncer renal són moltes els dubtes que se’ns plantegen i pot ser que vàries tinguin relació amb l’alimentació: com afecta en el nostre estat de salut? Quina dieta seguir per a afrontar millor la cirurgia? Quins aliments són aconsellables durant els tractaments?

Screenshot 2021-01-19 at 09.31.25

Per aquest motiu, Fundació MÉS QUE IDEES, Fundació Renal ALCER EspañaIpsen hem impulsat “Càncer de ronyó & Alimentació. Manual per a pacients i familiars”, una guia que t’ajudarà a conèixer millor la teva malaltia i com afecta al teu estat nutricional, a millorar el teu dia a dia a través de l’alimentació i a afrontar amb més recursos aquesta etapa de la teva vida.

Pots consultar o descarregar el manual aquí.

Autor: FECEC
TORNAR