Nova sala de consultes externes d’atenció pal·liativa pediàtrica a l’Hospital Vall d’Hebron


Data: 10 de gener de 2022


La Fundació Villavecchia impulsa la creació d’una nova consulta per a la unitat d’atenció pal·liativa pediàtrica i pacient crònic complex de l’Hospital Vall d’Hebron

inner_half

La Fundació Enriqueta Villavecchia ha impulsat la remodelació d’una nou espai: la sala de consulta de cures pal·liatives pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron, un espai molt especial i multidisciplinar que fan servir de manera compartida l’equip mèdic i psicosocial, per atendre els infants i les famílies de la unitat de cures pal·liatives i pacient crònic complex.

Aquesta aportació forma part d’una de les línies de treball de l’entitat: EL SUPORT ALS HOSPITALS I LA MILLORA D’ESPAIS, i  en aquest cas, la reforma s’integra dins del Pla d’humanització de l’Hospital, que busca eliminar barreres i afavorir la recuperació del pacient.

La sala també es farà servir per fer joc teràpia i atendre els infants a través del joc, tant els nens i nenes que estan malalts com els seus germans i germanes.

S’hi ha instal·lat també un armari gran per emmagatzemar els jocs, un puff per a nens amb dificultat de mobilització i una taula de fusta circular, que afavoreixen l’amabilitat de l’espai.  

Autor: ENRIQUETA VILLAVECCHIA
TORNAR